Un angajat al Aeroportului Internaţional din Sibiu a murit de pneumonie severă la spitalul din oraş. Alţi doi colegi de-ai săi au fost internaţi, marţi seara, cu simptome de viroză respiratorie. Din primele informaţii există suspiciunea de gripă aviară.

Ministerul Sănătăţii ia în calcul şi suspiciunea de gripă porcină. Analizele medicale sunt în drum spre laboratoarele din Bucureşti.

“Vom avea primele rezultate în cursul zilei de astăzi. Ceea ce s-a întâmplat la Sibiu ne-a atras atenţia pentru că sunt trei persoane de la acelaşi loc de muncă. Poate fi orice, nu ştim încă despre ce este vorba. Facem o monitorizare permanentă”, a precizat Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional din Sibiu au confirmat decesul angajatului lor, din cauza unei complicaţii de natură virală, însă spun că nu pot comenta prezenţa la spitalul din Sibiu a celorlalţi doi angajaţi. “În clipa în care au apărut afecţiuni respiratorii la ceilalţi doi colegi de muncă ai persoanei decedate au apărut suspiciunile, pentru a preîntâmpina orice situaţie neplăcută”, a spus directorul Spitaului judeţean din Sibiu.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET