foto: cotidianul.ro

Social democraţii au început să ignore sfaturile lui Victor Ponta şi să-l ia la ţintă pe Crin Antonescu. Un deputat PSD, nemulţumit că duşmanii preşedintelui PNL par a fi mai degrabă Mircea Geoană şi PSD-ul, l-a atacat într-un mod fără precedent pe liberal.

„Ajuns în 2012, pentru o lună şi jumătate, Preşedinte interimar prin votul Parlamentului, nu al cetăţenilor, liderul liberal a demonstrat că, nepregătit şi pus mereu pe harţă, nu se poate ridica nici măcar la nivelul, altfel foarte scăzut, al lui Traian Băsescu. Nu-mi face plăcere să o spun, dar, în condiţiile actuale, Crin Antonescu nu va fi nici măcar pentru o noapte Preşedintele ales de către români”, consideră Florentin Gust.
Pesediştii sunt supăraţi că Traian Băsescu nu a fost contrat de liberali după ce, în ultima perioadă, a atacat în mod constant Guvernul. În schimb, a observat Gust, PNL i-a luat în colimatoriu pe Victor Ponta sau Mircea Geoană. Mai mult, în opinia social democratului Crin Antonescu şi şeful statului par a avea o înţelegere.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/