“Nu e prima dată, când acolo, pe postul acela se încalcă orice regulă elementară, orice lege. Noi am avut o întâlnire într-un loc public, am băut o cafea şi am discutat despre temele emisiunii. O discuţie absolut normală. De aici şi până la făcătura că eu m-aş fi întâlnit acolo cu domnul Ioan Niculae, nu l-am întâlnit în viaţa mea, ştiu că eu un om public, dar eu nu avut vreo întâlnire undeva şi nici azi.

M-am gândit ca fiind un loc public, omul să fi fost acolo. N-a fost acolo, se dădea o fotografie din cu totul alt loc şi în mod evident se minţea. Am intervenit din respect pentru telespectatorii acelui post, am restabilit adevărul, am băut o cafea cu Rareş Bogdan şi cu Cozmin Guşă pe care îl cunosc.

Ieşirea în fărădelege şi în lumea presei continuă. În momentul în care asemenea făcături pot să nu fie sancţionate moralmente, atunci se ajunge foarte departe. Asta e informaţia otrăvită cu salmonela, oamenii sunt otrăviţi, minţiţi”, a declarat Crin Antonescu, la Jocuri de Putere, la Realitatea TV.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET