Ziarul Libertatea a realizat un top al câştigurilor pe care urmează să le încaseze câteva dintre cele mai sexy vedete de pe la noi şi la loc de cinste se află, de departe, Delia Matache (31 de ani), în condiţiile în care ea a trecut mai rar pe la “service”, pentru îmbunătăţiri de look.

Mai concret, vedeta a semnat deja cinci contracte pentru noaptea de Revelion şi urmează să se înţeleagă cu organizatorii pentru încă trei joburi, toate în Bucureşti.

În total, blonda va avea opt spectacole, fiecare de câte 30 de minute, iar onorariile pe care le va încasa variază între 3.500 şi 5.000 de euro. În total, Delia va produce circa 30.000 de euro.

La rândul ei, Anna Lesko (34 de ani)a ales şi ea să cânte numai în Capitală. Frumoasa basarabeancă va avea, în total, şapte concerte şi va strânge în această noapte în jur de 28.000 de euro.

Pentru un show de 30 de minute, Andreea Bălan (29 de ani) a cerut 3.000 de euro. Va băga astfel în buzunar frumuşica sumă de 18.000 de euro.
Daniela Györfi (45 de ani), cunoscută pentru performanţa de a-şi schimba de trei ori silicoanele, a fost solicitată pe raza judeţului Mureş, având semnate patru contracte, în Tg. Mureş şi Reghin, în valoare de 12.000 de euro, fiind plătită cu 3.000 de euro pentru fiecare recital.

În ceea ce o priveşte pe Anda Adam (33 de ani), al cărei decolteu a fost remodelat de bisturiul unui specialist, îşi va rotunji veniturile cu 12.500 de euro, din cele cinci showuri programate în Bucureşti, a câte 45 de minute bucata.