Punct final în povestea care a lăsat urme adânci în viaţa Monicăi Gabor (25 de ani). Dosarul în care Dinu Damaschin, cel care se considera “protectorul” vedetei, era acuzat de trafic de minore a fost finalizat.
Doi dintre învinuiţi, Eugen Mihai Mereuţă şi Claudiu Ciucă, au fost condamnaţi marţi la închisoare cu executare. Damaschin nu va mai ajunge după gratii, întrucât a murit în urmă cu un an şi jumătate, chiar la tribunal!

Numele fostei soţii a lui Irinel Columbeanu a apărut în scandalul izbucnit în 2011, când Dinu Damaschin a fost reţinut de poliţişti pentru trafic de minore. Monica nu a negat faptul că a fost victima bărbatului din Bacău, care le promitea fetelor din familii sărace că le ajută să-şi construiască o carieră în modelling sau în televiziune.

Monica Gabor a relatat că Dinu Damaschin a “vândut-o” unui bărbat numit Cristi Tănase pe suma de 1.000 de dolari, cu care a fost obligată să se culce.

“Intr-o seara Dinu Damaschin m-a dus la “Latin” unde l-a invitat si pe Cristi Tanase si i-a spus acestuia ca sunt virgina si ca ma da pentru suma de 1000 de dolari, iar Cristi Tanase a fost de acord si m-a obligat sa merg cu el la Hotel Decebal. Impotriva vointei mele am fost cu acesta la hotel, am inceput sa plang, i-am spus lui Cristi Tanase ca sunt virgina. El a spus ca nu-l intereseaza, dupa care m-a violat”, a declarat ea.