Curtea de Apel a decis să amâne judecarea contestaţiei depuse de Gigi Becali la decizia Tribunalului Bucureşti de contopire a pedepselor cu închisoarea şi aplicarea unui spor de pedeapsă de şase luni.

Avocaţii lui Gigi Becali au cerut instanţei o amânare a recursului depus de Gigi Becali în urma sporului de pedeapsă de şase luni primit  de clientul lor. Aceştia au spus că aşteaptă motivarea instanţelor în cele trei procese în care patronul Stelei a fost condamnat. Un nou termen pentru judecarea acestui recurs a fost stabilit pe 26 noiembrie.

Procurorul de caz cere un termen mai scurt la care să se analizeze dorinţa finanţatorului stelist: “Nu sînt motive pentru prelungirea judecăţii! Mai ales că apărătorii inculpatului Gigi Becali, în iunie, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, doreau acelaşi lucru pe care noi, Parchetul, îl susţinem acum! Motivările sentinţelor nu au relevanţă!”

Judecătorii au admis cererea lui Gigi Becali şi se acordă amînare de două luni, următorul termen de judecată fiind pe 26 noiembrie!

“Să vă dea Dumnezeu sănătate!”, a spus finanţatorul Stelei la final, înainte ca acesta să părăsească sala de judecată.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET